Divendres, 19 d'abril de 2024

La PAH Pallars celebra tres anys amb una festa a la Pobla de Segur

Amb les actuacions dels grups The Botswanas, Segonamà, El Son de la Chama, Raggatunning i Showkats

Jordi Ubach 6 de maig de 2016 a les 09:52

Els tarragonins El Son de la Chama portaran la seva música a la Pobla de Segur. Foto: Arxiu


La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) del Pallars està ultimant una festa per celebrar els seus tres anys d'existència i per recaptar diners per a finalitats socials. Serà en una vetllada al pavelló de la Pobla de Segur, aquest dissabte, on hi actuaran fins a cinc formacions: The Botswanas (Barcelona), Segonamà (Reus), El Son de la Chama (Reus i Tarragona), Raggatunning i Showkats (Rialp).

L'objectiu de la festa, segons l'organització, és que la població del Pallars descobreixi l'associació i les seves funcions, per donar una millor imatge de cara a la societat i per a conscienciar a la població de la importància de la lluita pels drets de les persones. El diari Pallars Digital és un dels col·laboradors de la festa, que començarà a partir de les 23h de la nit.

Durant la celebració, hi haurà servei de barra i entrepans a preus populars. L'entrada serà de 6 euros, amb el got inclòs. Durant el concert, a més, hi haurà diferents sorteigs en els quals es podran comprar tires durant els concerts. Els premis seran quatre baixades en rafting o barranc per a dos persones, un CD firmat de El Son de la Chama, un CD firmat de Segonamà i dos samarretes signades per tots els grups.
 

Cartell

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació