Dimecres, 1 de maig de 2024

​L'Alt Pirineu impartirà tres cicles formatius nous el curs vinent

L'Escola Vall Fosca incorporarà els infants de 0 a 3 anys en una prova pilot

ACN 27 d'abril de 2016 a les 09:04

Imatge de la reunió ordinària celebrada a Tremp. Foto: ACN


El director dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, ha anunciat aquest dimarts la posada en funcionament el curs vinent de tres nous cicles formatius a l'Alt Pirineu i Aran. Es tracta de dos cicles formatius de grau mitjà; sistemes automatitzats i electrotècnics a Tremp i un d'activitats comercials a Oliana (Alt Urgell). El tercer dels cicles es tracta d'un de règim especial únic a Catalunya sobre piragüisme en aigües braves que s'impartirà des de l'institut de la Pobla de Segur i les pràctiques a Sort i a la Seu d'Urgell.

Cullerés ha anunciat que les escoles rurals d'Alàs, Tuixent i Coll de Nargó a l'Alt Urgell i la de la Vall Fosca incorporaran els infants de 0 a 3 anys. Es tracta d'una prova pilot del Departament d'Ensenyament per donar servei a totes les famílies i evitar que es traslladin de municipi, en localitats on no hi ha escoles bressol. La direcció pedagògica d'aquests grups anirà a càrrec de l'escola i l'ajuntament assumirà el cost de l'educador.

Cullerés ha informat de l'oferta de línies educatives i els nous cicles formatius en finalitzar la reunió ordinària del Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern de la Generalitat de l'Alt Pirineu i Aran, celebrada a Tremp. Aquesta ha estat la primera reunió d'aquestes característiques d'aquesta legislatura i la delegada del Govern a l'Alt Pirineu i Aran ha anunciat que a partir d'ara es reprenen de forma periòdica cada mes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació