Dissabte, 27 d'abril de 2024
esports

Més de 500 persones participen en la 7a Caminada de les Carenes

El bon temps va acompanyar durant tota la jornada

Redacció 12 d'abril de 2016 a les 13:45

La Caminada de les Carenes és tot un èxit de participació. Foto: Ajuntament de Tremp


Aquest passat dissabte s'ha disputat la 7a edició de la Caminada de les Carenes, una prova que uneix Tremp i el Pont de Suert i que transcorre per antics senders de muntanya. La prova està inclosa en la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC. Des dels seus inicis manté com a filosofia el foment de l'hàbit saludable de caminar i la potenciació de l'associacionisme i la col·laboració entre els dos municipis.

En total hi han participat 537 persones, repartides entre els tres recorreguts organitzats, dels quals 503 l'han completada. A la ruta de Pont de Suert a Tremp, de 51,1 quilòmetres en total, hi han participat 156 persones; al tram d’Adons a Tremp, de 29,7 quilòmetres, hi han participat 326. La Carenetes, de 9 quilòmetres i pensada per a nens i joves a partir de 9 anys acompanyats, la van completar 55 participants.

Tret d’algun incident habitual, la caminada es va desenvolupar amb normalitat i el temps primaveral, de sol i bona temperatura va regnar tota la jornada. Precisament, la meteorologia havia despertat algun temor durant la setmana prèvia atès que a causa de les pluges es van produir despreniments a la zona dels corrals de Gurp. Això va obligar l'organització a modificar el recorregut que finalment va passar per Santa Engràcia.

Els guanyadors del tram d'El Pont de Suert a Tremp han estat David Carrasco, del Team Bussetus-Saorte, amb un temps de 5 hores i 37 minuts, i Neus Peiró, amb un temps de 7h 8'. Pel que fa al tram Adons-Tremp, els vencedors han estat Francesc Gasa, amb 2h 56' i Gemma Fontané, amb 3h 50'. La Carenetes se l'han adjudicat Oriol Manuel amb 43 minuts i Yballa Guerra amb 58'.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació