Dijous, 25 d'abril de 2024

Una cinquantena d'Instagramers participen en una trobada a Tavascan

L'Instawalk ha estat organitzat pel Patronat de Turisme

Redacció 14 de març de 2016 a les 13:37

Els participants a la trobada d'aquest diumenge. Foto: Patronat de Turisme


El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha organitzat aquest diumenge una trobada d'Instagramers a l’estació de Tavascan amb la participació d’una cinquantena d'Igers (així és com es denominen els usuaris de l’aplicació de mòbil Instagram). L'acció promocional anava adreçada a promocionar l'oferta turística del centre hivernal d’alpí i nòrdic, com també donar a conèixer els paisatges del Pirineu de Lleida.

El director del Patronat de Turisme, Juli Alegre i l’alcalde del municipi de Lladorre, Salvador Tomàs, han donat la benvinguda als participants. L’acte de benvinguda també ha comptat amb l'assistència del director del Parc Natural de l'Alt Pirineu, Marc Garriga i d'un tècnic del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

Els participants a l’Instawalk han pogut gaudir d’una sortida a peu amb raquetes fins al Mirador de Corbiu i d’un dinar al Refugi de la Pleta, a la mateixa estació. A partir d’avui, els nombrosos seguidors de la cinquantena d’igers podran veure les fotografies que aniran penjant a l’aplicació per a mòbils Instagram.

Aquesta és la 12a trobada d'instagramers organitzada des de l'any 2013 pel Patronat de Turisme amb la finalitat de promocionar diferents recursos turístics del territori, i la segona d'aquest any 2016.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació