Dijous, 18 d'abril de 2024

Les Valls d'Àneu, escenari d'una novel·la juvenil

Els protagonistes busquen en Tonet, un ancià d'Esterri d'Àneu que s'ha perdut en ple hivern

Jordi Ubach 23 de febrer de 2016 a les 11:05

Presentació del llibre a l'Ecomuseu. Foto: Les aventures dels DTB


L'Ecomuseu de les Valls d'Àneu va acollir el passat divendres la presentació del segon volum de la col·lecció Les aventures dels DTB, una saga de novel·les juvenils que pretén conjugar la literatura, la divulgació del patrimoni i el coneixement del país a través d'aventures ambientades en diferents moments de la història i arreu de Catalunya. Una d'elles transcorre per les Valls d'Àneu.

En aquesta història, els personatges del llibre, els DTB, col·laboren en la recerca del Tonet, un ancià d'Esterri d'Àneu, coneixedor de tots els camins, que s'ha perdut en ple hivern. Els DTB ajuden a buscar-lo pel Pallars i l'Aran, en castells i monestirs que els fan conèixer l'esplendor medieval d'aquest bocí de Pirineu, i reben l'ajuda inesperada d'uns personatges emblemàtics.
 

Portada del llibre. Foto: Les aventures dels DTB


Aquesta iniciativa, que s'ha finançat a través del micromecenatge, compta a més amb el suport de l'Agència Catalana de Turisme, la Fundació Catalunya Cultura, ambdues interessades en la divulgació del patrimoni cultural del nostre país, així com del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació