Dimarts, 30 d'abril de 2024

El Dia Mundial de la Neu també se celebra a les estacions pallareses

Un any més, Espot i Port Ainé ultimen els detalls per acostar la neu als infants i les seves famílies | Viatge amb Snow Retrac a Tavascan

Redacció 15 de gener de 2016 a les 08:55

Les estacions pallareses s'apunten al World Snow Day. Foto: World Snow Day


El Dia Mundial de la Neu -World Snow Day- arriba el proper diumenge al Pallars. Les estacions d'esquí de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya d'Espot i Port-Ainé han organitzat una jornada festiva per commemorar aquesta celebració. Al llarg del dia es duran a terme tota mena d'activitats, entre els quals destaca especialment el concurs de Ninots de Neu, que serà de 12h a 14h. L'activitat es portarà a terme a les dues estacions pallareses dins el recinte del Parc Lúdic.

Les inscripcions es podran fer el mateix dia 17, de 9h a 11:30h, a les casetes dels Parcs Lúdics de la cota 2.000, d'Espot i Port Ainé. Hi haurà dues categories de participació: "El ninot més gran" i "El ninot més original". L'entrega de premis es farà a les 15h. El Dia Mundial de la neu es compon de diferents activitats, que tenen lloc simultàniament en un únic cap de setmana a les estacions d'esquí de tot el món.

Tavascan regala un viatge amb la Snow Retrac

L'estació de Tavascan se suma a la celebració del Dia Mundial de la Neu regalant un viatge amb la seva màquina Snow Retrac. L'estació ha convocat un concurs obert a tothom a través de la seva xarxa social, Twitter. Totes les persones que publiquin un twit amb l'etiqueta #ViuTavascan, entraran en el sorteig d’aquest premi consistent en una ruta interpretada per a tota la família amb la màquina xafaneus.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer a través del Twitter de Tavascan el proper dilluns, 18 de gener, i el guanyador podrà gaudir d’aquest premi qualsevol cap de setmana d’aquesta temporada.

Copa d'Espanya Audi a Espot

L'estació d'Espot acull del 15 al 17 de gener la 1a fase de la Copa d’Espanya Audi per a les categories U14 i U16 d’esquí alpí. Aquest divendres tenen lloc dos supergegants (SG) i el cap de setmana es disputaran les proves de gegant (GS) i eslàlom (SL), en les categories masculines i femenines.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació