Divendres, 19 d'abril de 2024
esports

El genoll obliga novament Eugeni Roselló a abandonar la Spine Race

El pallarès es retira de la prova per tercer any consecutiu, després de vèncer en l'edició de 2013

Jordi Ubach 13 de gener de 2016 a les 09:18

Eugeni Roselló menjant alguna cosa en el moment d'abandonar la prova. Foto: Pavel Paloncy


L'ultrafondista de la Pobla de Segur, Eugeni Roselló, ha hagut d'abandonar la Spine Race 2016 a instàncies de l'equip mèdic de la competició a causa d'una lesió al genoll, segons ha informat la direcció de la cursa a través del seu compte de Facebook. Roselló, que ha abandonat aquesta passada nit quan es trobava en el punt de control de Byrness, avançava segon classificat juntament amb el txec Pavel Paloncy, a la caça del líder de la prova, l'irlandès Eoin Keith.

Després de proclamar-se vencedor en l'edició del 2013, l'ultrafondista pallarès no ha pogut acabar la "cursa més brutal del Regne Unit" en les tres darreres edicions. A la retirada d'aquesta nit s'hi ha de sumar la de l'any passat per una lesió al lligament del genoll i la de fa dos anys a causa d'una hipotermia. Com en l'edició de l'any passat, la retirada del pallarès ha estat aconsellada pels metges de la competició un cop han comprovat l'estat del seu genoll.
 

Eugeni Roselló recorrent un tram de la prova nevat abans de la lesió. Foto: Spine Race


La Spine Race és, com el seu eslògan indica, la carrera "més brutal" del Regne Unit, gràcies als seus 430 quilòmetres, 12.000 metres de desnivell positiu acumulat i a que se celebra en ple hivern britànic amb lo que el fred, la neu i els forts vents no deixen d'acompanyar els intrèpids corredors que decideixen afrontar-la. Es tracta d'una cursa només apta per a corredors de nivell i experiència. El triomf de l'any 2013 va permetre a Eugeni Roselló aconseguir notorietat dins el món de l'atletisme extrem.
 
Day 4 Update: Montane Spine Race

Day 4 Update

Posted by The Spine on Martes, 12 de enero de 2016

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació