Dimarts, 7 de maig de 2024

Cris Juanico presenta a Son el seu darrer treball «F(a)usta»

MónNatura Pirineus organitza activitats durant tot el cap de setmana

Jordi Ubach 10 de desembre de 2015 a les 12:17

Cris Juanico ha editat el disc 'F(a)usta' Foto: Jordi Palmer / Nació Digital


Coincidint amb el cap de setmana de La Marató, enguany dedicada a la diabetis i l'obesitat, MónNatura Pirineus organitza aquest cap de setmana activitats solidàries per recaptar fons per la investigació d'aquestes malalties. Destaca l'actuació del compositor menorquí Cris Juanico, que presentarà el seu darrer treball F(a)usta. Serà el divendres a partir de les 22h de la nit.

Segons el diccionari l'adjectiu "faust/a" fa referència a tot allò "que ocasiona joia o felicitat". Aquest és el punt de partida de F(a)usta (RGB, 2015), el nou disc de Cris Juanico, que ha volgut jugar amb aquest doble sentit en un disc que suposa un canvi radical en la seva manera de fer música gràcies a una orquestració basada en un quartet de corda, ampliada amb un contrabaix i ell mateix a la guitarra, conformant "un so molt diferent" a l'habitual.

L'endemà hi haurà un taller-xerrada a càrrec de la Fundació Alícia, a partir de les 16:30h. L'activitat s'iniciarà amb una passejada pels voltants de Les Planes de Son i es clourà amb una xocolatada apta també per a diabètics. En aquest acte hi participa l'Àrea Bàsica de Salut del Pallars Sobirà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació