Divendres, 26 d'abril de 2024

Localitzadors de cinema i publicitat visiten els «platós» del Pallars

Han descobert espais que podrien convertir-se en escenaris de produccions audiovisuals i de rodatges

Redacció 28 de novembre de 2015 a les 11:12

Els localitzadors als antics túnels de Terradets. Foto: Consell Comarcal Pallars Jussà


Diversos localitzadors cinematogràfics i publicitaris han visitat aquest divendres el Pallars per conèixer de primera mà el potencial de bona part dels paisatges i el patrimoni de la comarca. L'objectiu de la ruta, coordinada per la Catalunya Film Commission i Magical Media, és donar a conèixer als professionals del sector audiovisual diferents espais de la demarcació de Lleida perquè puguin convertir-se en possibles escenaris de produccions audiovisuals i de rodatges. 

Al Pallars Jussà, els localitzadors s'han interessat per espais tan diversos com la carretera antiga que travessa el congost de Terradets, les parets escarpades de Roca Regina, el llac de Cellers o les estacions de tren. A la tarda els professionals s'han desplaçat fins el Pallars Sobirà, on han visitat el Batlliu i la Vall d'Àssua, de Sort; la Vall de Siarb, de Soriguera; Tavascán-Lladorre, a la Vall de Cardós i Alins, a la Vall Farrera, des del riu Noguera Pallaresa, fins al mirador del Corbiu.

Aquest dissabte, per finalitzar la seva estada en territori pallarès, visitaran un escenari de luxe, les botigues museu de Salàs de Pallars, que ja han estat protagonistes d'un gran nombre de filmacions.
 

Els professionals al pantà de Terradets. Foto: Consell Comarcal Pallars Jussà

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació