Dijous, 16 de maig de 2024

​La Casa del Sol Naixent reivindica el Dret al Lleure

Aquest divendres organitza un concurs de dibuix i dissabte pintarà el guanyador en un mural

Redacció 20 de novembre de 2015 a les 09:09

Imatge corporativa de la campanya Dret al Lleure. Foto: Dret al Lleure


Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional dels Drets de l'Infant, l'entitat infantil i sociocultural de Tremp la Casa del Sol Naixent tallarà aquest divendres el carrer per celebrar el Dret al Lleure. Ho farà amb un concurs de dibuix on els participants hauran de plasmar quina idea tenen del lleure. L'acte, que tindrà lloc al passeig del Vall de Tremp a les cinc de la tarda, començarà amb un manifest escrit per la Fundació Catalana de l'Esplai. L'endemà, els membres de l'entitat i tots els que els vulguin ajudar, pintaran el dibuix guanyador a la paret de la farinera que dóna a l'entrada del Pinell. 

L'any passat, la Casa del Sol Naixent va celebrar el Dia Internacional dels Drets de l'Infant amb una pintada d'una paret de l'edifici el Cub i una festa infantil, fent-la coincidir amb la celebració del 40è aniversari de l'entitat.

Activitat conjunta a tot Catalunya

La Fundació Catalana de l’Esplai ha posat en marxa aquesta iniciativa per reivindicar el valor educatiu de l’educació en el lleure. Més de 30 esplais i 20 centres escolars d'arreu de Catalunya tallaran carrers per omplir-los de jocs i activitats.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació