Divendres, 26 d'abril de 2024

Torna «Mirades», la secció d'entrevistes de Pallars Digital

El periodista Darío Albert i el musicòleg Lluís Roy seran els col·laboradors d'aquesta nova temporada

Jordi Ubach 14 d'octubre de 2015 a les 13:39

Lluís Roy entrevistant el trempolí Ton Subirà. Foto: Jordi Ubach


Amb la tardor i després d'uns quants mesos en standby torna "Mirades", la secció d'entrevistes de Pallars Digital. Un espai mensual on ens proposem apropar al lector a gent de la terra que destaca o ha destacat per la seva tasca professional, social, artística o, simplement, perquè amaga darrere seu una història interessant.

Durant aquests mesos d'absència la secció s'ha reestructurat per incorporar un nou col·laborador, el periodista Darío Albert, que juntament amb el musicòleg i director de Mostremp, Lluís Roy, seran els encarregats d'entrevistar els pallaresos i pallareses més il·lustres. A més, aquesta temporada les entrevistes seran lleugerament més curtes, per tal de facilitar-ne la lectura.

Per la secció hi han passat, entre altres, personatges com l'ultrafondista de la Pobla de Segur, Eugeni Roselló; el director de l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu, Jordi Abella; l'escriptora de Tornafort, Núria Garcia Quera; els fotògrafs trempolins Jordi Uriach i Jordi Peró; la periodista d'Altron, Marta Lluvich; el mestre licorer Àngel Portet o l'expert pallarès en Guerra Civil, Manel Gimeno. La propera entrega serà aquest dijous amb una entrevista de Lluís Roy a l'historiador de Tremp, Pau Castell.
 

Recupera totes les entrevistes de la secció "Mirades"

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació