Divendres, 19 d'abril de 2024

Isona dóna suport a Mas, Ortega i Rigau per la imputació pel 9-N

En un ple on també es va aprovar la moció de suport d'acollida de població refugiada

Redacció 5 d'octubre de 2015 a les 11:58

Imatge d'arxiu del ple d'investidura d'Isona. Foto: Ajuntament


L'Ajuntament d'Isona i Conca Dellà ha aprovat en sessió plenària una moció de suport al president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, l'exvicepresidenta del Govern, Joana Ortega i i la consellera d'Ensenyament en funcions, Irene Rigau, en motiu de la seva imputació per a l'organització del 9-N. La moció va ser aprovada per la totalitat dels assistents i des del consistori s'anima a que la resta d'ajuntaments pallaresos se sumin a aquesta iniciativa.

Segons el consistori, el món local "és un dels puntals en l'àmbit de la política general" i per això "no poden passar inadvertides" les actuacions "instrumentalitzades" del poder judicial, encaminades en "intentar aturar" el procés que està vivint Catalunya. La moció s'enviarà al president de la Generalitat, al president del Govern Espanyol, a la Mesa del Parlament de Catalunya, a les entitats del Pacte local pel Dret a Decidir (si n’hi ha) i al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

A més, durant el ple també es va aprovar la moció de suport d'acollida de població refugiada víctima dels conflictes armats a la mediterrània.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació