16 d'abril de 2024

La primera fàbrica de cervesa del Pallars es posa en marxa a la Pobla

CTretze Pirineus inaugura aquest dissabte la fàbrica amb una festa amb música en directe i degustacions

Jordi Ubach 1 d'octubre de 2015 a les 17:02

La fàbrica de cervesa està situada als peus de la C-13, a la Pobla. Foto: Jordi Ubach


Abel Sànchez, Anna Lafont i Joel Bastida, principals impulsors de la cervesa Ctretze Pirineus, ja ho tenen tot a punt per a la presentació en societat de la nova fàbrica de cervesa que han instal·lat al nº38 de l'avinguda de l'Estació de la Pobla de Segur, als peus de la carretera C-13. Serà aquest dissabte, en un acte que començarà a partir de les 19h i que comptarà, a més de la inauguració de la fàbrica, amb música en directe a càrrec del trio pallarès Max Acústic i amb una degustació de cerveses.

La nova fàbrica de cervesa, que s'inaugura després de deu mesos d'obres, tindrà una producció d'uns 57.000 litres de cervesa a l'any, amb possibilitats d'ampliació. La fàbrica, a més, disposa d'una sala cultural on durant l'any s'organitzaran diferents esdeveniments, des d'actuacions musicals fins a exposicions d'artistes, xerrades o conferències.

A més, durant l'any es faran visites guiades acompanyades de tasts de cerveses i d'una explicació sobre com és el procés d'elaboració, amb uns horaris d'obertura que aniran variant depenent de la temporada de l'any i que ben aviat es faran públics. Properament es podran fer les reserves a través de la pàgina web.
 

Un projecte nascut al Pallars

Ctretze Pirineus es va presentar en societat el febrer de l'any passat en una festa organitzada al Molí de l'Oli de la Pobla de Segur. La iniciativa, nascuda a la Pobla de Segur, compta amb el suport i l'assessorament de Jussactiu, la societat de foment del Pallars Jussà, que basa el seu funcionament en ajudar a tirar endavant projectes empresarials a la comarca. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació