Divendres, 26 d'abril de 2024
esports

Eugeni Roselló abandona la Goldsteig Ultra Race

L'atleta pallarès i el seu amic Joel Jaile es retiren de la carrera després de perdre's

Jordi Ubach 29 de setembre de 2015 a les 10:59

Roselló i Jaile marxaven primers quan han abandonat. Foto: Eugeni Roselló


Arriben males notícies des d'Alemanya. Eugeni Roselló ha abandonat aquesta passada nit la Goldsteig Ultra Race, la ultratrail més llarga d'Europa, després d'haver completat 345 quilòmetres. El corredor de la Pobla de Segur ha arrossegat un seguit de problemes en les darreres 20 hores que l'han portat a deixar la carrera juntament amb el seu amic, el català Joel Jaile. Segons ha explicat el mateix corredor a través de les xarxes socials, tant ell com Jaile es troben bé físicament.

Roselló i Jaile es van perdre en el recorregut per un error en els tracks que l'organització facilita als corredors. Van passar una gran quantitat d'hores buscant el camí correcte i quan el van trobar, el desànim els va vèncer i van decidir retirar-se. En el moment de l'abandó, Roselló i Jaile corrien en la segona i la tercera posició, tot i anar primers durant bona part de la cursa.

El de la Pobla tornava a la Goldsteig amb el ferm objectiu de treure's l'espina i acabar la carrera, després d'abandonar l'any passat per problemes als peus i els genolls. Sembla que la meta de la cursa alemanya se li resisteix al corredor pallarès.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació