Divendres, 19 d'abril de 2024
ELECCIONS 27-S

Tot el 27-S, en directe a Nació Digital

El diari digital líder en català realitza un desplegament amb 50 professionals repartits arreu de Catalunya per seguir al minut tota l'actualitat de les eleccions més transcendentals

Redacció 25 de setembre de 2015 a les 09:25

Foto: Marina Bou


El proper diumenge 27 de setembre es viuran les que es consideren les eleccions al Parlament més transcendentals de la història. Nació Digital, el diari digital en català líder, ha preparat un ampli desplegament per seguir al minut tota l'actualitat dels comicis.

En total, Nació Digital mobilitzarà 50 professionals –periodistes, fotògrafs, especialistes en xarxes socials, editors, tècnics i dissenyadors- que cobriran des de la informació de proximitat fins a la repercussió internacional d'una jornada que marcarà el futur immediat del país. I és que a banda de la cobertura de la informació a nivell nacional, les edicions territorials del diari també realitzaran al llarg de la jornada el seguiment més complet de les eleccions.

Més enllà del minut a minut a la portada del diari, els lectors es trobaran cròniques d'ambient de la jornada arreu del territori, totes les reaccions dels partits, el ressò a la xarxa, l'anàlisi de la jornada en vídeo i, sobretot, l'escrutini en temps real del recompte. Les dades –a nivell nacional, de demarcacions, comarques i municipis- també inclouran un observatori del “sí”, per conèixer el suport a la independència. Tots els resultats, a més, es projectaran en forma de mapa.

Però volem que aquest desplegament es vegi complementat, des de tots els racons del país, pels lectors de Nació Digital. Per això hem habilitat les adreces de participació, on vehicularem les aportacions que ens arribin en qualsevol format. Les principals vies són el Whatsapp (telèfon 648 030 795); el correu electrònic (participacio@naciodigital.cat) així com el Facebook (https://www.facebook.com/naciodigital) i Twitter del diari (https://twitter.com/naciodigital).

Formes de participació el 27-S

Whatsapp: telèfon 648 030 795
Correu electrònic: participacio@naciodigital.cat
Facebook: https://www.facebook.com/naciodigital
Twitter: https://twitter.com/naciodigital
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació