Dimarts, 7 de maig de 2024

Arriben els pregons 2.0 a Tremp i Sort

Les dos capitals s'adhereixen a un servei per a dispositius mòbils que permet als veïns conèixer gratuïtament els pregons municipals

Jordi Ubach 23 de setembre de 2015 a les 10:45

L'eBando arriba a Tremp. Foto: Ajuntament de Tremp


Tremp s'ha sumat al llistat de municipis catalans que ofereix el cada cop més popular servei d'eBando. Es tracta d'una aplicació per a telèfons mòbils que permet als veïns conèixer gratuïtament i on-line els pregons municipals. Aquesta plataforma digital, que des de fa uns mesos també té contractat l'Ajuntament de Sort, complementa els pregons emesos de forma convencional per la megafonia municipal.

Els veïns interessats en rebre aquest servei només han de descarregar-se de manera gratuïta l'aplicació 'eBando' al seu telèfon mòbil i, un cop iniciada, buscar el municipi teclejant el nom en qüestió -Sort o Tremp- o el codi postal de la població. A partir d'aquí, cada vegada que l'ajuntament faci un pregó per la megafonia municipal, l'usuari també rebrà una alerta al seu telèfon amb la mateixa informació.

Però que no s'espantin els més nostàlgics: eBando complementa els pregons de tota la vida, així que aquests seguiran sonant pels altaveus de les dos capitals pallareses.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació