Dilluns, 29 d'abril de 2024

Tancada dos mesos la carretera de Port Ainé per tasques de manteniment

Els treballs s'efectuen a la cota 1.600 | Es preveu que la carretera reobri l'1 de novembre

Jordi Ubach 2 de setembre de 2015 a les 10:40

Obres a la carretera, el març de l'any passat. Foto: ACN


Un grup de tècnics d'obres de FGC, empresa propietària de Skipallars, ha visitat aquest dimarts la carretera de Port Ainé per tal d'analitzar-ne la seva situació i estudiar les accions a emprendre pel que fa al manteniment de la mateixa. Un cop comprovat el seu estat, s'ha determinat el tancament al pas de vehicles d'un tram de la carretera per tal de poder dur a terme les obres de forma idònia. El tall va des de la cruïlla de Sant Joan de l'Erm a la pista forestal de Beraní-Sant Joan de Colinos.

Segons ha comunicat l'Ajuntament de Rialp, es preveu que el temps d'interrupció circulatòria per l'execució de les obres sigui d'uns dos mesos. Si els terminis es compleixen, la carretera reobrirà l'1 de novembre. Aquesta intervenció respon a les tasques de manteniment acordades entre l'Ajuntament de Rialp i la propietària FGC.

Segons l'alcalde, Gerard Sabarich, l'actuació preventiva en aquesta carretera pot evitar grans despeses "com les que s'han efectuat els darrers anys, precisament, per falta de manteniment". Les actuacions a la carretera de Port Ainé s'efectuen de major a menor prioritat i actualment se centren en la cota 1.600, a la zona propera a l'aparcament.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació