Divendres, 19 d'abril de 2024

El cadàver trobat a la Pica d'Estats és de l'excursionista de 67 anys

Els familiars l'han pogut identificar després que aquest diumenge els bombers han localitzat el cos en un barranc

ACN 24 d'agost de 2015 a les 11:22
L'home que aquest diumenge han trobat mort en un barranc de la Pica d'Estat és l'excursionista de 67 anys de Montcada i Reixac que havia desaparegut des de dijous passat, segons han informat els Bombers de la Generalitat. La víctima feia en solitari una excursió al cim de la Pica d'Estats, proper a la localitat d'Alins, quan dissabte cap a un quart d'una del migdia la família va alertar els Bombers en veure que no l'home tornava tal i com era previst després que marxés dijous a fer el cim.

Els Bombers van coordinar la recerca el mateix dissabte i l'helicòpter va localitzar el cos ahir cap a dos quarts de sis de la tarda en un barranc de difícil accés al vessant català de la muntanya. Els familiars de la víctima han pogut identificar el cos de Jordi O. en el transcurs de les diligències que s'han fet durant les darreres hores.

Els Bombers van coordinar la recerca rastrejant tota la zona amb un dispositiu composat per un helicòpter amb una dotació de la unitat de muntanya del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i un vehicle lleuger. També hi va participar la Unitat d'Intervenció en Muntanya dels Mossos d'Esquadra i la gendarmerie francesa, que va sobrevolar la zona francesa de la serralada. De la mateixa manera, els familiars i els refugis de muntanya de la zona, a Catalunya i a França, van col·laborar per tal de poder rastrejar el darrer lloc on havia estat vist l'excursionista.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació