Divendres, 26 d'abril de 2024

Troben el cos sense vida d'una dona ofegada al pantà de Sant Antoni

La víctima va caure a l'aigua mentre es banyava amb el seu marit, a la zona del Xiringuito de la Pobla de Segur, i va desaparèixer pocs instants després

Jordi Ubach 19 d'agost de 2015 a les 21:46

Els Bombers van iniciar la recerca passades les 20h del vespre. Foto: Marc Mesa


Els Bombers de la Generalitat han trobat aquesta matinada el cos sense vida de la dona que va desaparèixer ahir dimecres al vespre al pantà de Sant Antoni, a l'alçada del bar El Xiringuito de la Pobla de Segur. La dona, Aurora C., de 42 anys i veïna d'Aramunt, va caure a l'aigua per causes que s'estan investigant mentre es banyava amb el seu marit en una zona acotada i poc profunda. Després de perdre-la de vista, es va donar el senyal. El cos de Bombers va rebre l'avís sobre les 20h del vespre i immediatament va activar un complex dispositiu de recerca per tal de localitzar la víctima.
 

Bombers de la Pobla rastrejant la zona on va desaparèixer la víctima. Foto: Marc Mesa


Un helicòpter va rastrejar la zona sense èxit abans que se n'anés el sol. Un cop entrada la nit, les tasques de recerca no s'han aturat. Hi han estat treballant unes nou dotacions de Bombers, Mossos d'Esquadra, un equip de submarinistes i un grup caní de recerca especialitzat en rescats a l'aigua. Finalment, sobre dos quarts d'una de la matinada, s'ha localitzat el cos sense vida de la dona.
 

El cos sense vida de la dona s'ha localitzat prop de la una de la matinada. Foto: Marc Mesa

 

Un efectiu dels Bombers observa des de l'helicòpter el pantà. Foto: Bombers

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació