Dijous, 16 de maig de 2024

​L'Oficina Jove del Jussà obre la preinscripció al programa «Fórmula Jove»

Es tracta d'un programa d'inserció laboral que se centrarà en el sector de la transformació agroalimentària

Redacció 17 d'agost de 2015 a les 11:35
L'Oficina Jove del Pallars Jussà, ha obert les preinscripcions per al programa de formació i inserció laboral 'Fórmula Jove', que se centrarà en el sector de la Transformació Agroalimentària. El programa inclou una part formativa de 130 hores més un mòdul de pràctiques de 70 hores que es duran a terme en diferents empreses del sector de la comarca que col·laboren en el projecte.

Aquesta és la segona edició d’aquest programa que organitza l’Oficina Jove del Pallars Jussà juntament amb l’associació Reintegra i que promou la Direcció General de Joventut. A més, diverses empreses d’àmbits com la pastisseria, l’elaboració d’embotits, conserves, la transformació càrnia o de l’oli i les herbes aromàtiques, entre altres, s’han implicat en la formació dels alumnes, per tal d’aproximar-los a la realitat del sector. 

El 'Fórmula Jove' és un programa de formació i inserció laboral per a joves amb dificultats per entrar en el mercat laboral, que en la seva primera edició a la comarca centrada en el sector de la transformació càrnia, va suposar una millora important de l'ocupabilitat i la socialització dels joves que hi van participar. Per aquest motiu, en aquesta segona edició s’ha volgut continuar explotant la transformació de diferents productes agroalimentaris d’origen pallarès.

Fins a meitat de setembre l’Oficina Jove registrarà les preinscripcions dels joves interessats en participar en el programa i a partir de la segona quinzena de setembre es seleccionaran els alumnes que ocuparan les 15 places que ofereix el curs i que se celebrarà entre els mesos d’octubre i gener.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació