Dimarts, 7 de maig de 2024

El director general de Joventut visita ​les activitats de lleure del Jussà

Antoni Reig ha visitat estades a Claverol i a Talarn, on un grup de joves estan efectuant un camp de treball

Redacció 24 de juliol de 2015 a les 12:32

Antoni Reig, amb els joves del camp de treball de Talarn. Foto: Ajuntament de Talarn


El Director General de Joventut, Antoni Reig, ha visitat aquest dijous algunes de les activitats d’estiu que es porten a terme al Pallars Jussà, una comarca on durant els mesos de juliol i agost es desenvoluparan més de 70 activitats entre acampades, colònies, camps de treball, rutes o casals d’estiu. 

En primer lloc el director general s’ha apropat a Claverol on es celebra una estada que organitza el grup de Colònies Jordi Turull, centrades en l’activitat teatral. Els nois i les noies que participen en aquesta 'Caravana teatral' durant els primers dies de l’estada preparen una obra de teatre que després representaran en diferents poblacions de la comarca com la Pobla de Segur, on van debutar ahir, Senterada, Talarn, Sort i Salàs de Pallars.

També ha participat en la visita el vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà i alcalde de Conca de Dalt, municipi on porta a terme aquesta activitat, Martí Cardona, qui ha ressaltat la importància de l’aprenentatge i la motivació que suposa per als nois i les noies la seva participació en aquest tipus d’activitats.

Més tard, Antoni Reig s’ha desplaçat a Talarn on s’està portant a terme un camp de treball impulsat per l’ajuntament de la localitat i organitzat per la CRUC titulat 'Treballem els senders de Talarn'. Aquest camp acull una quinzena de joves que durant aquests dies han treballat en la recuperació i millora de diversos senders dels voltants de la localitat. Els joves, provinents d’arreu de Catalunya, s’han mostrat molt satisfets pel desenvolupament del camp, la feina feta i per les experiències viscudes i així ho han expressat al director general qui els ha emplaçat a tornar a participar en algun camp de treball el proper estiu.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació