Dijous, 25 d'abril de 2024
eleccions 27-S

Primàries obertes a la CUP per confeccionar la llista del 27-S

Una pallaresa opta a formar part dels cinc primers llocs de la llista de Lleida

Redacció 21 de juliol de 2015 a les 10:11

El de Sort és un dels ajuntaments on la CUP ha entrat amb força al Pallars. Foto: CUP Sort


Un total de 44 candidats proposats per les assemblees obertes que s'han fet arreu del territori, repartits entre les quatre demarcacions catalanes i que combinen noms veterans amb altres de nova fornada, aspiraran a formar la llista de la CUP-Crida Constituent a les decisives eleccions del 27-S. Després que l'assemblea nacional hi donés el vistiplau dissabte passat a Castelló, la formació ha iniciat aquesta setmana el procés de primàries, que obrirà a tota la ciutadania, i amb què triarà els deu primers llocs de la llista de Barcelona, i els cinc primers de les de Lleida, Girona i Tarragona.

Al Pallars, les inscripcions per votar els cinc primers llocs de la demarcació de Lleida i la resta de candidatures finalitzen avui de manera presencial. Un cop inscrites, aquestes persones podran votar per internet l'ordre de la candidatura fins el diumenge 26 de juliol. Els candidats a la llista de les Terres de Ponent són: Mireia Boya Busquet (Vall d’Aran), Ferran Dalmau Vilella (Lleida), Marta Pomés Lobo (Cervera), Jordi Querol Vall (Balaguer), Laia Serra Felip (Agramunt), Ramon Usall Isanta (Lleida) i Josep Antoni Vilalta Coletes (Torà).

Una jove pallaresa, Clara Barbal, opta també a ocupar els cinc primers llocs de la llista de la demarcació de Lleida. Militant de la CUP Pallars i periodista de formació i d'ofici, ha participat en la producció d'alguns projectes audiovisuals a la comarca del Jussà, i ha donat suport comunicatiu a l'assemblea intercomarcal –és la realitzadora del vídeo de campanya de les municipals de la Vall Fosca 'Jo sóc d’un poble'–. 

El programa de la CUP – Crida Constituent per a les eleccions del 27-S és nítidament independentista, de trencament amb l’estat espanyol, i amb un programa per fer front a l’emergència social del país. Podeu trobar la informació a la web 'Per la ruptura'.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació