Divendres, 19 d'abril de 2024

La lluita per aconseguir ciutats més sostenibles al «Documental del mes» de juny

Aquest dijous, en doble sessió, a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu

Redacció 4 de juny de 2015 a les 13:51

Fotograma del documental, que es projectarà avui a l'Ecomuseu. Foto: Bicicletes vs cotxes


Com cada primer dijous de mes, tornen les projeccions d''El Documental del mes' a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu. Serà aquest vespre, novament en sessió doble, a les 20h i a les 22h, a la Quadra de Casa Gassia, amb la projecció del documental 'Bicicletes vs cotxes' (2015), de Sam Cullman i Jennifer Grausman. 
 
El món està immers en una gran crisi global que tard o d'hora s'haurà d'afrontar: el canvi climàtic, l'esgotament dels recursos fòssils, i la contaminació urbana i dels oceans. La bicicleta s'erigeix com una poderosa eina per al canvi, però la indústria automobilística inverteix milions de dòlars cada any per afavorir els seus negocis. 'Bicicletes vs cotxes' ens presenta diversos activistes i pensadors que lluiten per aconseguir ciutats més sostenibles. Es neguen a deixar d'anar amb bicicleta, tot i l'augment del nombre de morts en accidents de trànsit.
 
'El Documental del Mes' té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques. S'emet de manera simultània a més de 50 sales i cinemes de l’'estat espanyol, de Xile i Argentina.
 
Podeu veure el tràiler del documental 'Bicicletes vs cotxes' sota aquestes línies.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació