Dimecres, 15 de maig de 2024

Resposta a l'escrit del Sr. Joan Estévez i Sra. Tona Julià

Redacció 23 d'abril de 2015 a les 17:50
Aclariment a l'escrit del Sr. Joan Estévez i Sra. Tona Julià publicat en aquest diari el passat 22 d'abril. Respecte als atacs personals no faré cap comentari per evitar entrar en polèmiques de mal gust, únicament vull fer les següents consideracions sobre fets objectius i acreditats:

1.- En data 3 d'abril de 2014 es registra a l'ajuntament un informe tècnic relatiu a l'acta d'inspecció d'unes obres de pavimentació dutes a terme sense llicència, al carrer 38 de Lladrós i afectant una part d'espai públic.

2.- Previ requeriment el Sr. Estévez presenta l'oportuna petició d'obres i en data 2 de maig se li notifica l'acord de la Junta de govern relatiu a l'atorgament d'aquesta llicència condicionada a la signatura del document de delimitació de la propietat pública i privada.

3.- Al desembre del 2014, via correu electrònic, es reitera al Sr. Estévez la necessitat de formalització del document abans esmentat, fet que fins a data d'avui (un any més tard des de la comunicació de l'acord de la Junta) encara resta pendent de signatura.

4.- Pel que fa al parc infantil, vull aclarir que es tracta d’una actuació que no ha comportat cap despesa per la Corporació, ja que es tracta d’una millora ofertada inclosa en una obra adjudicada.

Per finalitzar, sols diré que evidentment cadascú tindrà la seva opinió encara que sempre és aconsellable informar-se primer per contrastar els fets. D'altra banda, cal remarcar que qualsevol càrrec electe té el deure d'actuar front qualsevol apropiació indeguda de l'espai públic.

Llorenç Sánchez Abrié
Alcalde de Vall de Cardós

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació