Divendres, 26 d'abril de 2024

Conxita Solé, de la Pobla de Segur, nova presidenta de Projecte Home

Ha estat escollida per unanimitat en substitució del desaparegut Antoni Castella

Redacció 18 de febrer de 2015 a les 12:04

Conxita Solé, natural de la Pobla de Segur, ha estat escollida per unanimitat. Foto: Projecte Home


El patronat de Projecte Home Catalunya ha escollit Conxita Solé com a nova presidenta de l’entitat. En una junta extraordinària celebrada a l’Hotel Granados 83 de Barcelona, els membres del patronat han escollit per unanimitat a Solé com a presidenta en substitució d’Antoni Castella, que va morir el passat mes de desembre.

Nascuda a La Pobla de Segur el 1947 i mestra de professió, Conxita Solé va entrar al patronat de Projecte Home Catalunya l’any 2000. Vídua d’Antonio Oliveres, propietari de Kappa España, el seu marit va ser un dels empresaris que més es va implicar en els inicis de l’entitat i en ajudar a reconèixer la problemàtica social de les drogodependències.

El director de Projecte Home Catalunya, Oriol Esculies, ha valorat molt positivament l’elecció de Conxita Solé com a nova presidenta de l’organització "per la seva humilitat, perquè tant ella com la seva família sempre han estat al servei de Projecte Home i perquè és una persona que encarna plenament els valors de la nostra entitat".

Projecte Home Catalunya és una ONG catalana creada el 1995 pel tractament, la prevenció i la sensibilització de les drogodependències i d'altres conductes addictives. En aquest temps, ha atès més de 20.000 persones amb problemes de drogues. Exerceix com a ONG de caràcter consultiu especial davant el Consell Econòmic i Social de Nacions Unides.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació