Dissabte, 27 d'abril de 2024
ESPORTS

L’Open Vall Fosca-Millet preparat per a l’edició del 2015

El Club Esquí Pobla de Segur organitza un any més aquesta popular cursa d'esquí-alpinisme

Redacció 16 de febrer de 2015 a les 10:31

Aquesta serà la 13a edició de la prova. Foto: CEPS


El Club d’Esquí Pobla de Segur i l'Ajuntament de la Torre de Capdella celebren el proper 28 de febrer una nova edició de la travessa d’esquí-alpinisme Open Vall Fosca-Millet. A dia d’avui, hi ha ja 115 equips inscrits per participar a la cursa, que acollirà un màxim de 190 parelles. Aquesta serà la 13ª edició de la prova, que se celebrarà a la Vall Fosca, i que serà puntuable per a la 31a Copa FEEC-Millet per equips.

L'Open segueix fidel a la seva filosofia i, un any més, proposarà una travessa inèdita, amb un recorregut diferenciat que es decidirà properament. L'organització està valorant la situació de la zona i la meteorologia que es preveu en els propers dies per decidir el traçat. El que sí asseguren des de l'organització és que la prova conservarà l'esperit competitiu que el caracteritza, alhora que pretén ser un dia festiu per a l'esquí-alpinisme amb un itinerari cent per cent de muntanya.

Com és habitual hi haurà al voltant de 1.600 metres de desnivell, i es buscaran pales de neu, estanys gelats, crestes i canals que no ens deixaran indiferents. El traçat recorrerà indrets poc coneguts del Pallars mirant de donar a conèixer com cada any un nou racó de la vall. L'Open Vall Fosca-Millet és una competició per equips de dues persones i està oberta a tots els esquiadors de muntanya, tant als que volen lluitar pels primers llocs, com els que volen gaudir de l'esquí-alpinisme i de l'entorn incomparable d'aquesta vall dels Pirineus. 

Volem recordar que encara queden places lliures per participar a la travessa. El termini final per fer-ho és el proper 23 de febrer. Per apuntar-s’hi cal estar en possessió de la llicència de l'any en curs de la FEEC, o d'altres federacions de muntanya, apta per participar en aquests tipus de proves. Per inscriure-us a l’Open Vall Fosca-Millet 2015 ho podreu fer al web de la cursa.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació