Dimecres, 15 de maig de 2024
ESPORTS

Marta Riba, bronze per equips als Campionats del Món de Verbier

L'esquiadora pallaresa està obtenint uns resultats excel·lents a Suïssa

Redacció 11 de febrer de 2015 a les 11:58

Mireia Miró, Clàudia Galicia i Marta Riba. Foto: Josep Maria Montaner


Marta Riba s'ha penjat la medalla de bronze a la prova d'equips dels Campionats del Món d'Esquí de Muntanya de Verbier juntament amb la seva companya d'equip, Mireia Miró. En categoria masculina, els italians Damiano Lenzi i Mateo Eidallyn han estat els vencedors. Els catalans Kilian Jornet i Marc Pinsach no han aconseguit pujar al podi i s'han hagut de conformar amb la setena posició mentre que Nil Cardona i Miguel Caballero han estat dotzens.

La prova per equips tenia un total de cinc pujades, cinc baixades i tres trams a peu amb un desnivell de 2.289 metres positius. La cursa, amb sortida i arribada a Le Mayentset (1.770 metres), recorria pics importants de la zona com Col des Creblet (2.637 metres), Les Attelas (2.733 metres) i el Mont Gelé de 3.023 metres.

La de la Pobla de Segur està obtenint uns resultats molt meritoris a Suïssa. El dilluns va acabar setena a la prova individual i el passat dia 27 va aconseguir la cinquena posició a la vertical. Podeu seguiu en directe i en constant actualització la informació sobre els Campionats del Món a través de Nació Muntanya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació