Dimarts, 21 de maig de 2024

Unes 250 persones celebren el 40è aniversari de l'entitat infantil de La Casa del Sol Naixent

L'entitat infantil i sociocultural de Tremp va organitzar dissabte una festa i un sopar de membres i ex-membres

Pallars Digital 24 de novembre de 2014 a les 08:59
Unes 250 persones van apropar-se aquest dissabte a l´edifici 'El Cub' de Tremp per celebrar el 40è aniversari de l´entitat 'La Casa del Sol Naixent'. L´associació va preparar una festa infantil amb diferents tallers, matalassos inflables, música i berenar. Al mateix temps, en una de les parets de l´edifici es va pintar un mural on es pot veure dos nens jugant. La pintada forma part de la campanya #DretAlLleure de la Fundació Catalana d´Esplais, per commemorar el Dia Mundial dels Drets dels Infants. 
 
A la nit, el restaurant Segle XX va acollir el sopar amb els membres actuals de l´associació i els ex-membres que han format part de l´entitat durant els seus 40 anys de vida. En el moment dels parlaments, la presidenta de La Casa del Sol Naixent, Ver Carretero, va destacar "la força de tots necessària per poder arribar a la quarantena". De la seva banda, Núria Baulies, membre de l´entitat durant els primers anys, va afirmar que l´element més important per seguir complint anys és "la imaginació, que mai ha faltat a l´equip de monitors".
 
Des del 1974, La Casa del Sol Naixent treballa per oferir activitats lúdiques, culturals i de lleure per la ciutat, com la Cavalcada de Reis,  el premi literari Vent de Port i l´esplai d´estiu, entre d´altres. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor