Dissabte, 20 d'abril de 2024

Una vuitantena de corredors a la caminada Entre Nogueres Pont de Montanyana-Tremp

Marc Monsó en homes i Raquel Bullich en categoria femenina, han estat els primer en arribar a Tremp

Pallars Digital 25 d'octubre de 2014 a les 15:15
Aquest matí s´ha celebrat la 3a caminada 'Entre Nogueres', una cursa que va de Pont de Montanyana a Tremp, organitzada pel Club Atlètic Joncar, els Ajuntaments de Tremp i el Pont de Montanyana i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.La prova té una distància de 24 quilòmetres i uneix les poblacions de Tremp i el Pont de Montanyana.
 
Amb una participació de 77 caminadors i corredors, a les 8 del matí s´ha donat la sortida des de la plaça major del Pont de Montanyana en direcció als Mas de Toribio i el punt de control del coll del Bimet, on a les 11 del matí ja havien passat tots els participants.  
 
El primer classificat ha estat Marc Monsó, dels Tremp Runners, amb un temps de 2:26:32, seguit de Eloy Gonzalez de The Dragons off Pintball Pallars i de Ramon Solé de SAM de Tremp. La primera noia ha estat  Raquel Bullich, de Tremp, amb 3:37:46, seguida de Yolanda Pallas i Carmen Pujol. 
 
Cal destacar la participació de Joel Jaile Casademont, recent campió de la Goldsteig Projekt 500, amb una distància de 661 quilòmetres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor