Dijous, 16 de maig de 2024

4.410 persones han pujat aquest estiu al Tren dels Llacs, un 4,5% més que la temporada anterior

Les estacions d'esquí del Grup FGC ja estant enllestint els últims detalls de cara a la temporada d'hivern

Pallars Digital 2 d'octubre de 2014 a les 10:20
El Grup FGC dedicat a explotar les estacions de muntanya i trens turístics de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha tancat la temporada d'estiu 2014 amb un balanç molt positiu. Les estacions han rebut un total de 94.941 visites. Port Ainé, al Pallars Sobirà, no s'hi ha pogut sumar, ja que l'estació ha estat tancada al públic amb motiu del condicionament de la carretera d'accés. Obres que permetran l'obertura de l'estació a l'inici de temporada d'hivern 14-15.
 
El Tren dels Llacs, per la seva banda, ha registrat un total de 4.410 visitants durant tot l'estiu, una xifra superior a la de la temporada passada, concretament un 4'5% més. El cremallera i funicular de Montserrat, el cremallera de Vall de Núria, el Tren del Ciment i el Tren dels Llacs han transportat més d'un milió de persones, el que suposa un increment del 4,5% respecte la temporada d'estiu del 2013.
 
Tot preparat per la temporada d'hivern 2014/2015
 
Un cop finalitzada la temporada d'estiu, les estacions d'esquí del Grup FGC ja estant enllestint els últims detalls de cara a la temporada d'hivern. El proper dia 30 d'octubre es presentarà la temporada d'hivern 2014/2015, anunciant totes les novetats i activitats que es trobaran els visitants a les destinacions del grup durant tot l'hivern.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, Tren dels Llacs