Divendres, 26 d'abril de 2024

Còpia de El nord-americà Dane Jackson i la japonesa Hitomi Takaku es coronen a Sort en la final nocturna

Pallars Digital 14 de juliol de 2014 a les 08:24

 
REDACCIÓ | Les finals de la Copa del món de caiac freestyle, modalitat K1, han acabat amb una atractiva i emocionant sessió nocturna al camp de regates de l'Aigüerola de Sort. Més de 3.000 aficionats van seguit dissabte des de la vora del riu Noguera Pallaresa les evolucions i acrobàcies que aquests malabaristes del caiac realitzen gràcies a la força del corró o onada de l'aigua. 
 
En categoria femenina s'ha imposat la japonesa Hitomi Takaku, mentre que en homes la victòria ha estat per a l'actual estrella d'aquest esport, el jove nord-americà Dane Jackson, de 19 anys. No hi ha hagut representant espanyol en aquestes finals ja que el millor palista espanyol, el català Quim Fontané i actual campió d'Europa de K1, no ha estat fi en les semifinals i ha caigut eliminat. 
 
Nuria Fontané, campiona del món júnior
 
La palista catalana Nuria Fontané ha revalidat el títol absolut de la copa del mon júnior de caiac, després d´acabar segona en l´última prova del circuit. El públic que s´ha aplegat al rull del camp de regates de l´Aigüerola a la Noguera Pallaresa ha vibrat amb la final júnior, ja que s´ha vist un interessantíssim frec a frec entre la saltenca Nuria Fontané i la nord-americana Rowan Stuart, que només la superat per cinc punts en la puntuació final parcial. 
 
En categoria masculina júnior, el jove pallarès Ian Salvat ha fet una actuació molt bona esperonat pel seu públic que l´ha permès obtenir la tercera posició i penjar-se la medalla de bronze de l´última prova del circuit de la copa del món.   
 
En la modalitat d´squirt, el palista local de Sort, Oriol Colomé, ha controlat molt bé la pressió de competir a casa i ha acabat segon en la prova i a la vegada ha pogut sumar els suficients punts per aconseguir situar-se en la segona posició de la general. El suec Max Karlsson s´ha fet amb la victòria i  amb el títol de la general d´aquesta modalitat.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Del dia