Dijous, 25 d'abril de 2024

La Ratafia Terrània aconsegueix una medalla de bronze al 'San Francisco World Spirits Competition'

Pallars Digital 10 d'abril de 2014 a les 08:02

 

 
REDACCIÓ | Després del recent reconeixement obtingut amb una Medalla d'Or al 'Catavinum World Wine and Spirits Competition 2014' celebrat a Vitòria el passat mes de febrer, la Ratafia Terrània, elaborada a la Pobla de Segur, acaba d'obtenir una segona medalla en un concurs mundial, en concret al 'San Francisco World Spirits Competition 2014', el concurs de licors de més prestigi dels Estats Units i un dels més reconeguts del món.
 
Enguany s'hi han presentat més de 1.400 licors de 63 països diferents. Aquesta Medalla de bronze és un nou reconeixement a la ratafia i a la gastronomia catalana a nivell internacional. La Ratafia Terrània és un projecte de dos gironins que compten amb la col·laboració de Licors Portet, de la Pobla de Segur, com a soci elaborador.
 
El desconeixement de la ratafia en el continent americà i la novetat que aquest licor allà representa no han estat un entrebanc per tal que Ratafia Terrània hagi rebut un nou guardó i la converteixin, amb només 5 mesos des de la seva sortida al mercat, en una ratafia molt ben valorada i amb una gran projecció internacional.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, ratafia, Licors Portet