Diumenge, 19 de maig de 2024
fotografia

La Torre de Capdella convoca el 20è concurs de fotografia «Indrets de la Vall Fosca»

Les instantànies es poden presentar fins al 15 de juliol, mentre que el lliurament de premis tindrà lloc el 7 de setembre

Pallars Digital La Torre de Capdella | 7 de maig de 2024 a les 11:42
Foto final dels premiats de la 19a edició del certamen | Ajuntament de la Torre de Capdella
L’Ajuntament de la Torre de Capdella, a través del seu departament de turisme, ha convocat el 20è Concurs de fotografia Indrets de la Vall Fosca, un certamen obert a totes les persones aficionades a la fotografia i als professionals de la fotografia.

El concurs, que té com a objectiu posar en valor els paisatges, les tradicions i les activitats de la Vall Fosca, inclou dos categories: la categoria general, on es poden presentar fotografies que mostrin una imatge o un instant de la Vall Fosca, i la categoria especial de convocatòria anual, que cada any és una incògnita, i el 2024 es premiarà la millor fotografia en blanc i negre.
 
Les fotografies es poden presentar a través del lloc web de la Vall Fosca fins al 15 de juliol. El jurat està format per quatre fotògrafs independents, Josep Amorós, Francesc Farrús, Ferran Grau i Alfons Ollé; el guanyador del concurs de l’edició anterior, Joan Llimiñana, un representant de l’Ajuntament de la Torre de Capdella i el vot popular realitzat a través de la pàgina web del municipi.

 
Pel que fa als premis, s’atorgarà el premi Manel Dalmau, dotat amb 500 euros i un trofeu únic dissenyat per al concurs, a la millor fotografia del certamen. El premi Manel Dalmau es va lliurar per primera vegada el 2022, en honor al polifacètic artista visual Manel Dalmau, nascut a la Central de Capdella i traspassat de manera sobtada el 3 de setembre de 2021.
 
Així mateix, s’estableix un premi de 200 euros a la millor fotografia de cadascuna de les dos categories. I finalment hi haurà una menció d’honor per a les dos fotografies finalistes de cadascuna de les dues categories.

El lliurament de premis es durà a terme el dia 7 de setembre, i inclourà alguna sorpresa en la celebració del seu 20è aniversari. Les fotos guanyadores es faran públiques en aquest acte i posteriorment es publicaran al web de la Vall Fosca.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació