Dilluns, 29 d'abril de 2024
curses

La Rialp Matxicots obre les inscripcions per a la seva 14a edició

La cursa pallaresa, considerada com "una de les més estimades de Catalunya" tindrà lloc el cap de setmana del 14 i 15 de setembre

Pallars Digital Rialp | 8 d'abril de 2024 a les 11:36
Carlos Mantero, guanyador de la Trail l'any 2023 | Rialp Matxicots
Aquest dilluns 8 d'abril s'han obert les inscripcions per a la 14a edició de la Rialp Matxicots, la cursa de muntanya del Pallars Sobirà considerada com "una de les més estimades de Catalunya" segons el portal Ultres Catalunya. Tindrà lloc el cap de setmana del 14 i 15 de setembre, i el termini per inscriure's finalitzarà el 15 d'agost o bé fins que s'esgotin els dorsals.

Enguany, només 750 afortunats entre totes les modalitats podran gaudir aquest 2023 d’una nova edició d’aquesta prova tan carismàtica. Com a novetat del procés d'inscripcions, del 8 al 15 d’abril tindran accés preferent a preu reduït els participants en alguna de les edicions anteriors de la cursa. Serà a partir del 16 d’abril quan les inscripcions que quedaran disponibles estaran a disposició del públic general.
 
La Rialp Matxicots és un repte esportiu a la muntanya però també és un projecte de difusió turística del municipi de Rialp i la comarca del Pallars Sobirà, deixant constància en totes i cadascuna de les activitats que s’organitzen l’estima, cura i preservació del medi per on es mou.

Aquesta edició comptarà amb tres modalitats: la prova reina, la Trail, de 50 quilòmetres i 4.500 metres de desnivell positiu; la Mitja de 21 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu; i la modalitat Popular de 10 quilòmetres i 700 metres de desnivell positiu.
 
Novament, s’integrarà la Rialp Matxixics, un esdeveniment per a infants de 3 a 16 anys que arriba a la seva 11a edició, i que té caràcter solidari, amb distàncies de 5, 3'5, i 1'5 quilòmetres en uns recorreguts de muntanya al voltant de Rialp.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació