Dissabte, 27 d'abril de 2024
mobilitat sostenible

Tremp obre una consulta ciutadana per elaborar un reglament de recàrrega de vehicles elèctrics

Amb la regulació dels punts de recàrrega es pretén evitar problemes en la gestió i l'ús que es fa d'aquestes instal·lacions de titularitat municipal

Pallars Digital Tremp | 21 de març de 2024 a les 10:31
Carregador semiràpid de la plaça Capdevila de Tremp | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp ha iniciat l'elaboració d'un reglament que reguli l'ús de la xarxa d'estacions de recàrrega de vehicles elèctrics a Tremp. Fins al 19 d'abril els ciutadans, organitzacions i associacions que hi vulguin fer aportacions poden participar en la consulta pública per la confecció d'aquest reglament.

Amb la regulació dels punts de recàrrega es pretén evitar problemes en la gestió i l'ús que es fa d'aquestes instal·lacions de titularitat municipal. A Tremp actualment hi ha dos estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics, una ràpida i una semiràpida, totes de titularitat municipal, ubicades a la plaça de Capdevila.

El consistori trempolí ha cregut necessari elaborar un reglament d'ús degut a l'increment del número de vehicles elèctrics al municipi i amb la voluntat de promoure la mobilitat sostenible i una gestió eficient de la xarxa. La proposta de normativa per poder fer aportacions es pot trobar publicada al taulell d'anuncis de l'ajuntament.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació