Dissabte, 27 d'abril de 2024
Corporatiu

Pallars Digital inicia una nova etapa en solitari després de nou anys d’aliança amb Nació

El diari de les comarques pallareses, que al maig complirà 11 anys de vida, estrena avui un nou format i un redisseny de la capçalera

Pallars Digital Pallars | 1 de març de 2024 a les 12:00
Imatge del nou disseny de Pallars Digital | Pallars Digital
El diari Pallars Digital ha iniciat una nova etapa en solitari després de nou anys d'aliança amb Nació Digital. Aquest nou cicle, que s'ha iniciat aquest divendres 1 de març, dotarà el diari de les comarques pallareses de més autonomia i ha de servir per reforçar el compromís informatiu amb els nostres lectors i amb el Pallars.

El canvi ja s'ha fet visible aquest mateix divendres amb el nou disseny del diari, que ha estat confeccionat sota la direcció tecnològica de José Manuel Gutiérrez, de Sobrevia.net. Una nova identitat visual que dota el diari de més personalitat amb la incorporació dels colors corporatius de Pallars Digital. Durant els propers mesos el diari anirà incorporant novetats en aquest nou disseny, amb noves eines, noves seccions i més funcionalitats.

També hem aprofitat l'inici d'aquesta nova etapa per fer un redisseny de la capçalera, obra de la dissenyadora Georgina Hidalgo, que ha estat modernitzada per tal d'adaptar-la als nous temps. Hem donat més importància a la paraula Pallars per remarcar i fer més evident el nostre compromís territorial i de servei a la comunitat pallaresa.
 

La capçalera del diari, actualitzada. Foto: Pallars Digital


Des del punt de vista editorial, el lector no notarà canvis. Com en els darrers nou anys amb Nació, Pallars Digital, que el proper mes de maig complirà 11 anys de vida, seguirà gaudint de la seva independència editorial i periodística. Una llibertat que ens permet seguir oferint un periodisme honest i compromès amb el Pallars.

El director de Pallars Digital, Jordi Ubach Llorens, ha volgut agrair a tot l'equip de Nació Digital per aquests "nou anys d'aprenentatge i projectes compartits". Ubach s'ha mostrat "esperançat" pels reptes que afronta el diari pallarès, i també convençut que "el camí que seguim és l'òptim, perquè és el que ha de garantir la subsistència i el futur del nostre mitjà", ha afirmat.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació