Divendres, 19 d'abril de 2024
comerç local

Tremp durà a terme una jornada de portes obertes de locals comercials

Es tracta d'una prova pilot de l'ajuntament que pretén generar vincles entre emprenedors, propietaris i immobiliàries

Pallars Digital Tremp | 28 de febrer de 2024 a les 09:19
Aquesta acció forma part d'un projecte per reactivar els locals buits del centre històric | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp organitzarà el pròxim dilluns 4 de març la primera jornada de portes obertes de locals comercials. L'objectiu d'aquesta iniciativa és aixecar persianes per mostrar alguns dels espais disponibles al nucli històric, on s'ubica el gruix comercial de la ciutat, i oferir informació d'interès sobre aquests.

L'esdeveniment va dirigit principalment a persones emprenedores que es vulguin arrelar al territori, així com professionals que ja desenvolupen la seva activitat a la comarca i volen acostar-se a l'eix comercial. Hi participen tant propietaris interessats en activar els seus locals, com les immobiliàries que faciliten els tràmits burocràtics.
 
A més, la trobada permetrà generar vincles i facilitarà la comunicació, i alhora servirà per resoldre dubtes sobre l'estat dels espais, la seva funcionalitat i l'adaptabilitat per als seus projectes de futur. En aquesta ocasió es visitaran un total de set locals situats als carrers Doctor Roure, Peresall, Picamill, Mercadal i rambla Doctor Pearson. Tots aquests espais que s'exposaran tenen característiques, mides i potencials molt diferents.

 
Aquesta acció forma part d'un projecte de reactivació de locals buits al centre històric de Tremp i vol donar resposta a alguns dels reptes detectats al darrer Informe de Comerç, presentat el mes passat per Fem Pallars.
 
Aquest centrava el focus en la necessitat d'atreure noves iniciatives emprenedores que a banda de millorar l'atractivitat dels eixos comercials suposin la consolidació de nous negocis i projectes innovadors a peu de carrer.


Altres notícies que et poden interessar 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació