Dissabte, 27 d'abril de 2024
ramaderia

Pagesos i ramaders del Pallars es reuneixen a Tremp per acordar les futures accions de protesta

Entre els punts que s'han debatut hi ha el canvi de nom de la plataforma 6-F, que passa a dir-se Plataforma Pagesa

Pallars Digital Tremp | 15 de febrer de 2024 a les 12:00
Els pagesos i ramaders reunits a l'Ateneu del Pallars | Cedida
Diversos pagesos i ramaders del Pallars s'han reunit aquest dimarts a Tremp per acordar les futures accions de protesta del moviment. Durant la trobada, celebrada a La Lira vella, seu de l'Ateneu del Pallars, es va parlar sobre com la plataforma s'està organitzant i treballant, però també es va fer balanç de les marxes i manifestacions que van tenir lloc recentment a Barcelona.

Un dels punts més importants que s'han tractat és la reestructuració de la plataforma 6-F, que escala catalana passa a anomenar-se Plataforma Pagesa. Segons ha indicat un dels portaveus de la plataforma al Pallars, Albert Fontanet, a banda de les protestes, una de les seves prioritats són mantenir reunions amb la conselleria d'Acció Climàtica.
 
Entre les futures accions, Plataforma Pagesa també es planteja planificar amb temps les pròximes accions de protesta. Una d'elles podria ser la presentació d'un manifest a la delegació del Govern a l'Alt Pirineu i Aran.

En aquest sentit, també es va destacar que calia tenir una bona coordinació amb els Mossos d'Esquadra de cara a possibles nous talls o marxes de tractors. Així mateix, es va posar sobre la taula la possibilitat d'organitzar activitats per conscienciar la gent sobre la problemàtica que pateixen pagesos i ramaders.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació