Diumenge, 28 d'abril de 2024
contingut patrocinat

PallarsActiu encara el 2024 amb novetats

La Societat de Foment del Pallars continuarà incidint en el sector econòmic més estructural de les comarques pallareses, el sector primari

Redacció Pallars | 1 de febrer de 2024 a les 11:06
La ramaderia és un sector clau per PallarsActiu | ACN
El darrer 2023, PallarsActiu ha engegat un nou pla de comunicació que ha millorat el posicionament de la marca de l’entitat com a referent econòmic pallarès. Ha contemplat diverses accions: des de la creació d’una nova pàgina web amb un concepte més funcional i atractiu, així com material audiovisual per promoure les seves accions i promocionar a part del teixit associat. 

Punt clau per a projectes madurs, el 2023 ha desbloquejat properes iniciatives que s’enlairaran aquest 2024. 

El propòsit de reforçar la cooperació entre empreses de diferents sectors econòmics, entre el sector públic i el privat, ha estat un èxit amb la creació d’espais i instruments que han permès generar desenvolupament empresarial i benestar al territori

PallarsActiu, davant aquest nou any, continuarà incidint en el sector econòmic més estructural de les comarques pallareses, el sector primari. A banda, enfrontarà el repte del sector industrial amb la possible entrada de projectes de transformació alimentària. 

Es pretenen millorar els canals ja existents per donar suport davant les mancances de finançament de projectes emergents.

Es continuaran promovent jornades per atraure el talent i, col·laborant en totes aquelles que siguin d’interès per a projectes d’empreses, entre d’altres, millores en la digitalització, promoció d’ajuts i programes de tecnologia. 

“Establirem estratègies per enfortir els vincles entre les entitats i detectarem les noves oportunitat per fer del Pallars, un territori amb resiliència econòmica i social”


AMB EL SUPORT DE

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació