Dissabte, 27 d'abril de 2024
música

Comença el concurs de cartells per definir la imatge de la 13a edició del FeMAP

El certamen, dotat amb un premi de 1.500 euros, estarà obert a propostes fins el pròxim 2 de febrer

Pallars Digital Pallars | 9 de gener de 2024 a les 08:30
Un concert del FeMAP l'any passat | M. Lluvich / ACN
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) dona el tret de sortida al concurs de cartells de la 13a edició. Com cada any, s’aposta perquè siguin els artistes pirinencs els encarregats de dissenyar les propostes per a ser la nova imatge oficial del festival. Els dissenyadors locals que vulguin participar tenen temps fins al pròxim 2 de febrer a través d'aquest enllaç.

El guanyador rebrà un premi de 1.500 euros, mentre que els finalistes disposaran d’un passi per a dos persones que els permetrà assistir a qualsevol dels concerts d’aquesta edició i també obtindran un exemplar del CD del FeMAP.
 
Per poder participar en el concurs, s’ha d’acreditar ser artista dels municipis que enguany formen part del FeMAP, entre els quals n'hi ha 14 del Pallars: Alt Àneu, Baix Pallars, Castell de Mur, Espot, Esterri d'Àneu, Farrera, la Guingueta d'Àneu, Isona i Conca Dellà, Lladorre, la Pobla de Segur, Salàs de Pallars, Sort, La Torre de Capdella i Tremp. En el cas que algun dels finalistes no pugui demostrar la seva residència en cap d’aquestes localitats, serà exclòs del concurs.

El funcionament del concurs seguirà les mateixes normes que els anys anteriors i constarà de dos fases. Del 4 a l’11 de febrer, per una banda, dos dissenys seran escollits per votació popular a través de Facebook i Instagram. Per altra banda, quatre cartells més se
seleccionaran per part d’un comitè format per membres de l’Associació FeMAP i representants dels municipis de l’edició 2024.
 
D’entre totes les propostes finalistes, el jurat decidirà el cartell guanyador. La resolució serà a partir del 20 de febrer i es valorarà especialment l’originalitat de la proposta i temes vinculats al mateix disseny, com ara la composició, l’impacte visual i la claredat del missatge.

 
Per últim, es tindrà en compte l’ús d’elements relacionats amb el Pirineu, la seva cultura iconografia. El premi podria quedar desert si es considera que cap obra té la qualitat suficient. El pallarès Gerard Llimós, veí d’Alt Àneu, amb l’obra El cant de la naturava ser el guanyador del concurs de cartells en la passada edició, on es van presentar una vintena de dissenys.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació