Dissabte, 27 d'abril de 2024

«La Marató» de TV3 al Pallars: activitats i horaris

Consulta tots els actes solidaris que tindran lloc a les dos comarques

Pallars Digital Pallars | 12 de desembre de 2023 a les 16:00
El cartell de «La Marató» 2023 | La Marató de TV3
Un any més, el Pallars es mobilitza per La Marató de TV3, que aquest 2023 està dedicada a la salut sexual i reproductiva. Els diferents municipis de les dos comarques ja han celebrat diverses activitats solidàries, i durant els pròxims dies, en especial aquest cap de setmana, en duran a terme moltes més.


A continuació, us detallem quins actes hi ha programats al Pallars per La Marató d'enguany:
 

Tremp

Aquest dissabte, 16 de desembre, la capital del Pallars Jussà acollirà diverses activitats solidàries. Per una banda, a les 11h del matí, els Malfargats de Pallars celebraran una xocolatada amb mocadors solidaris a la rambla Doctor Pearson. A la mateixa hora i lloc, La Casal del Sol Naixent convida a tothom a muntar el seu trencaclosques, mentre que a les 11:30h, l'Associació de Dones Rosa d'Abril vendrà pastissos solidaris.

El mateix dia, a les 23:30h, també tindrà lloc el tradicional quinto solidari del CF Tremp a l'Hotel Segle XX. Mentrestant, el diumenge a les 12h, el Casal Cultural de Tremp acollirà un vermut solidari a la seva seu, acompanyat d'una exposició de nadales. Paral·lelament, el Comerç Associat de Tremp (CAT) realitzarà una tómbola solidària a la plaça Capdevila de les 12 a les 14h. Finalment, el dimecres 20, l'Escola Valldeflors organitzarà un altre quinto i un concurs de pastissos a les 17h de la tarda.
 

Sort

Mentrestant, la capital del Pallars Sobirà -que ja ha realitzat diverses activitats- durà a terme una ballada de sardanes solidària el diumenge a les 13h, a càrrec de la colla sardanista del municipi.
 

La Pobla de Segur

Per la seva banda, i després de celebrar el també típic quinto solidari per part dels Raiers de la Noguera Pallaresa, el casal cívic de la Pobla de Segur acollirà una festa playback el dissabte a partir de les 17h de la tarda. Posteriorment, el diumenge a les 10h, hi haurà una encesa d'espelmes solidàries a la plaça de l'Arbre, organitzada per l'Associació de Dones.
 
 

Isona

Mentrestant, el divendres 15 de desembre, els alumnes l'Escola AESO d'Isona i Conca Dellà realitzaran manualitats solidàries. Serà a partir de les 11:15h a la plaça Portal.
 

La Torre de Capella

El dissabte a les 21h, el municipi de la Torre de Capdella celebrarà el seu tradicional sopar popular i ball per recaptar fons per a La Marató de TV3.
 

Rialp i Espot

Diumenge, les dos estacions d'esquí del PallarsPort Ainé Espot Esquí, duran a terme una botifarrada popular. La primera ho farà a terrassa de l'hotel, mentre que ho farà a la terrassa de la cota 2000. Es destinaran dos euros de cada persona a la causa solidària.
 

Vall de Cardós

Finalment, el poble de Ribera de Cardós realitzarà divendres un berenar i un bingo solidari per part dels mestres i l'AMPA de l'Escola Els Minairons. Serà a partir de les 17h de la tarda.


 Consulta totes les activitats programades per la Marató de TV3


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació