Diumenge, 28 d'abril de 2024
Salut

El CAP de Tremp, el més ben valorat del Pirineu i el segon de Catalunya

L'Hospital del Pallars també lidera el rànquing de Lleida amb un 8,55 en l'índex de satisfacció

Pallars Digital Tremp | 1 de desembre de 2023 a les 11:00
Exterior del CAP de Tremp | ICS
El CAP de Tremp és el segon centre d'atenció primària més ben valorat de Catalunya. Així ho evidencia l'informe Central de Resultats fet públic aquest dimecres pel Departament de Salut. L'equipament sanitari trempolí compta amb un 8,89 de puntuació, només superat per l'EAP d'Artesa de Segre (8,93), i és al mateix temps el millor puntuat de tot l'Alt Pirineu i Aran.

 
De fet, els centres d'atenció primària de la demarcació són els més ben valorats de tota Catalunya; la seva nota mitjana oscil·la entre el 8,12 i el 7,89. Mentrestant, pel que fa als hospitals del Pirineu i de Lleida, el del Pallars ha obtingut la millor puntuació de la província.
 
Els resultats destaquen que el centre hospitalari trempolí ha rebut un 8,55 en l'índex de satisfacció. El segueixen els dos hospitals de la capital del Segrià: el Santa Maria de Lleida, amb un 8,47, i l'Arnau de Vilanova, amb una nota de 8,26.

Així tot, els hospitals lleidatans tenen una mitjana de satisfacció de 8,26, lleugerament per sota de la mitjana de Catalunya, que se situa en un 8,32 sobre 10. Així mateix, l'informe Central de Resultats també destaca la despesa dels centres de la província, que l'any 2022 va ser de 5.647,7 euros per pacient, la més alta del país.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació