Dimecres, 1 de maig de 2024
crim de torallola

La víctima del crim de Torallola estava desapareguda des del mes de maig

Els Mossos d'Esquadra sospitaven que la seva absència va ser forçada, motiu pel qual quan va començar la investigació

Pallars Digital Torallola | 7 de novembre de 2023 a les 11:30
Les restes es van trobar el 19 d’octubre i el principal sospitós continua a la presó a l’espera dels resultats de la prova d’ADN | ACN
La víctima del crim de Torallola estava desapareguda des del mes de maig. Tal com informa Segre, els Mossos d'Esquadra tenien oberta una investigació des de feia cinc mesos després de sospitar que l'absència de la possible víctima -una dona d'uns 30 anys provinent de l'àrea metropolitana de Barcelona- podia ser forçada.

 
Malgrat no tenir cap denúncia prèvia per aquest fet, el rotatiu lleidatà apunta que la policia catalana tenia indicis de què podria tractar-se d'una desaparició "inquietant" després de rebre diverses informacions al respecte.
 
Tot plegat va dur els investigadors a interrogar persones relacionades amb la dona desapareguda. Una d'elles va ser B.B., l'home de 46 anys que el passat 19 d'octubre va ser detingut pels Mossos com a presumpte autor de la mort violenta, i la família del qual és propietària del pati d'horts del poble de Torallola on van ser localitzades unes restes cadavèriques.


Així i tot, i malgrat que la principal hipòtesi és que el cadàver correspongui al de la dona, la policia encara resta a l'espera dels resultats de les proves d'ADN, que han de determinar la identitat de la víctima. Mentrestant, el detingut, que compta amb antecedents penals, continua en presó provisional i sense fiança dictada pel jutjat de Tremp després del seu arrest.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació