Dilluns, 29 d'abril de 2024
trànsit

Construeixen una mitjana a l'entrada de Rialp per evitar avançaments i millorar la seguretat

Està previst que les obres realitzades Departament de Territori estiguin enllestides en dues setmanes

Pallars Digital Rialp | 2 de novembre de 2023 a les 16:00
L'ajuntament espera que amb aquest element els conductors redueixen encara més la velocitat en entrar al poble | Ajuntament de Rialp
El Departament de Territori està construint una mitjana de separació a la carretera C-13, a l'entrada sud de Rialp, per evitar avançaments i millorar la seguretat viària. L'actuació parteix de diverses propostes que l'ajuntament va fer al Servei Català de Trànsit per tal que els vehicles moderin la velocitat a l'hora d'entrar al poble.

Tal com ha explicat a Pallars Digital el seu alcalde, Gerard Sabarich, una de les possibles mesures era col·locar rotondes, però finalment s'ha optat per separar els dos carrils amb una petita vorera de formigó, que anirà des de l'altura de la gasolinera fins a l'entrada al centre urbà de la població.
 

La vorera de formigó discorrerà des de la benzinera fins a l'entrada del poble. Foto: Ajuntament de Rialp

 
Amb aquest element, sumat als dos semàfors situats en ambdues entrades de Rialp, Sabarich espera que els vehicles ara entrin al poble a una velocitat òptima, la qual cosa també suposarà disminuir el risc per als vianants. Segons ha avançat, les obres podrien estar enllestides d'aquí a dues setmanes.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació