Dissabte, 27 d'abril de 2024
Corporatiu

Pallars Digital obre un canal a WhatsApp: com funciona i com seguir-nos

Estrenem una via de comunicació directa amb la nostra comunitat de lectors a través de la nova funcionalitat de la popular aplicació de missatgeria

Pallars Digital Pallars | 31 d'octubre de 2023 a les 12:35
El diari Pallars Digital, també present a WhatsApp | Pallars Digital
El WhatsApp és, segurament, l'aplicació mòbil més comú entre els pallaresos i pallareses. Consultar-lo és un gest que fem a diari per mantenir-nos connectats amb la família, amics, companys de feina o coneguts. Ara, amb l'objectiu de seguir enfortint la nostra comunitat i d'estar més a prop dels nostres lectors, a Pallars Digital estrenem un canal propi a la popular aplicació de missatgeria instantània.

Per aquest mitjà i de la mà dels nostres periodistes, t'informarem de les notícies més destacades, d’última hora i d’especial interès, però també d'algunes curiositats i interioritats del nostre dia a dia, d'allò que passa dins la redacció del diari de les comarques pallareses. El canal de WhatsApp de Pallars Digital també pretén ser una eina per combatre la desinformació i per ajudar els nostres lectors a compartir informació veraç.

Els canals són un nou servei de WhatsApp pensats per a la difusió de notícies. Tenen moltes semblances amb els canals de Telegram, que ja fa anys que funcionen, i on Pallars Digital també hi és present. Des de la seva posada en funcionament aquest passat mes de setembre, moltes empreses, associacions, persones influents o mitjans de comunicació han fet el pas per ser-hi presents. Ara també hi som nosaltres. T'hi uneixes?
 

Com seguir el canal de Pallars Digital a WhatsApp?

Seguir-nos a WhatsApp és molt senzill: podràs fer-ho directament fent clic en aquest enllaç. Això sí, has de tenir l'aplicació actualitzada. Si no te'n surts o necessites fer-ho pas a pas, a continuació et detallem com fer-ho:
 
  • 1) Entrar a WhatsApp i accedir a la pestanya "Novetats", a l'esquerra de tot del menú inferior.
  • 2) Sota els Estats dels teus contactes veuràs que hi apareix una nova àrea dedicada als Canals.
  • 3) Clica al símbol "+" que apareix en aquesta àrea i accedeix a "Buscar canals", on hi trobaràs un llistat i un cercador. Tecleja al cercador "Pallars Digital" per trobar el nostre canal.
  • 4) Un cop ens hagis trobat, només et farà falta clicar al "+" per seguir-nos. Quan ens segueixis, t'apareixerà el canal del diari com a seguit dins la pestanya "Novetats"

Per llegir les nostres comunicacions, cal entrar al canal. No obstant, pots activar les notificacions fent clic a la campaneta que apareix a la part superior del canal. D'aquesta manera, t'arribaran les notificacions amb les nostres actualitzacions. Intentarem no saturar-te: només enviarem allò imprescindible i necessari.

És important que sàpigues que els missatges del canal de Pallars Digital només són emesos pels seus periodistes. A més, ningú no podrà veure si hi estàs subscrit ni veure el teu número de telèfon. El diari de les comarques pallareses tampoc no té accés al número de telèfon dels seguidors del canal ni a les seves dades personals. A què esperes? Anima't i uneix-te la canal!
   

Pallars Digital a les xarxes socials

El diari Pallars Digital té una gran implantació i un ampli seguiment a les xarxes socials. Som el mitjà de referència al Pallars per mantenir-se al corrent de totes les novetats i per estar al dia de l'actualitat més local. Ho confirma la gran la comunitat del diari de les comarques pallareses, formada per 8.200 seguidors a Twitter, 12.500 a Facebook, 12.300 a Instagram i 550 a Telegram. Amb l'obertura del canal de WhatsApp, donem cobertura en una de les aplicacions més descarregades entre la població pallaresa.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació