Dissabte, 27 d'abril de 2024
acadèmia de talarn

Els 500 alumnes de l’acadèmia militar de Talarn realitzen la jura de bandera

Formen part de la 49a i 51a promoció del cos general de l’exèrcit de terra i de la 34a promoció del cos de músiques militars

Pallars Digital Talarn | 23 d'octubre de 2023 a les 10:47
Un alumne a punt de jurar bandera | ET
L'acadèmia militar de Talarn ha acollit aquest passat dissabte la jura de bandera dels 500 alumnes de la 49a i la 51a promoció del cos general de l'exèrcit de terra i la 34a promoció del cos de música militar. L'acte ha estat presidit pel general de divisió Antonio Jesús Cabrerizo Calatrava, director d'ensenyament, instrucció, ensinistrament i avaluació de l'exèrcit de terra.
 
La 51a promoció està formada per 500 alumnes, 57 dels quals són dones, i que romandran a l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) fins al mes de desembre, quan completaran la seva formació a les diferents acadèmies fonamentals de l'exèrcit. Per la seva banda, la 34a promoció de músics militars consta de 30 alumnes, entre ells quatre dones, que acabaran la formació a l'Acadèmia Central de Defensa. 

D'altra banda, els alumnes de la 49a promoció són tots d'accés amb titulació prèvia, per la qual cosa només realitzen un any acadèmic enfront dels tres de les promocions anteriors. Aquesta està formada per 62 alumnes, dels quals només un és dona.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació