Dissabte, 27 d'abril de 2024
agressió sexual

​Demanen més de dos anys de presó a un home d'edat avançada per fer tocaments a una menor al Jussà

L'acusat va col·locar la mà a la cuixa de la noia i va intentar desplaçar-la fins a la vagina, segons la Fiscalia

Pallars Digital Lleida | 20 d'octubre de 2023 a les 16:51
Pla obert dels jutjats de Lleida | ACN
La Fiscalia de Lleida demana una condemna de dos anys i tres mesos de presó a un home d'edat avançada acusat d'un delicte d'agressió sexual a una menor d'edat. Els fets van tenir lloc en un carrer d'un poble del Pallars Jussà l'any 2020. L'acusat, d'uns 90 anys, va preguntar-li a la noia si tenia parella, al que ella li va respondre que tan sols tenia 13 anys.

L'home, però, va fer-li una nova pregunta: "T'agradaria que et fes un petó?", i a continuació, va col·locar-li la mà a la cuixa i va intentar desplaçar-la fins a la vagina, moment en què la menor va fugir del lloc dels fets, segons relata l'escrit d'acusació. El judici es preveu celebrar el pròxim dia dijous 26 d'octubre a l'Audiència de Lleida.

A banda dels dos anys i tres mesos de presó, la fiscalia demana també per a l'acusat la prohibició d'apropar-se a menys de 100 metres de la víctima i comunicar-se amb ella durant dos anys i quatre mesos, un cop complerta la pena de privació de llibertat.

A més, sol·licita per a l'home cinc anys i quatre mesos de llibertat vigilada i la inhabilitació durant el mateix període de temps per exercir qualsevol professió amb menors d'edat. El cas l'ha portat el Jutjat d'Instrucció de Tremp.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació