Dissabte, 27 d'abril de 2024
btt

Marc Vilanova, campió de l'Open Lleida BTT en la categoria Màster 30

Va quedar segon en l’última prova de la competició, que es va celebrar dissabte a Tremp, i que es va adjudicar el també pallarès Andreu Tomàs

Pallars Digital Tremp | 11 d'octubre de 2023 a les 11:00
Marc Vilanova al lloc més alt del podi | Marc Vilanova
El trempolí Marc Vilanova s'ha proclamat campió de l'Open Lleida BTT en la categoria Màster 30. El ciclista es va coronar precisament a la seva ciutat, que el passat dissabte 7 d'octubre va acollir la prova final de la competició, organitzada per la Unió Ciclista de Tremp, i que va reunir un centenar de participants, també en la Kids Cup Lleida BTT.

Ara bé, la victòria en aquesta darrera etapa va anar a parar a un altre trempolí, l'excapità del Lleida Llista d'hoquei patins Andreu Tomàs, que comparteix equip -el Global Tuber Team- amb Marc Vilanova, i que va quedar segon. Tanmateix, en el global ha sigut el millor gràcies a les quatre proves prèvies de l'Open Lleida BTT, que han tingut lloc a El Vilosell, Tartareu, Serra d’Almenara i el Monestir de les Avellanes.

Mentrestant, en la categoria elit masculina, que competia en un circuit de cinc quilòmetres i 160 metres de desnivell positiu on s’hi han donat cinc voltes, Gerard Llop (Equipo Oleka) va ser el més ràpid de la jornada i aconseguia la victòria a Tremp. Aleix Sierra (Pardinyes CC), guanyador de les últimes dues proves i segon classificat en aquesta darrera cita, ha mantingut el liderat de l’Open Lleida BTT i s’ha emportat la victòria global.

Xavier Balagué i Martí Temprano (Bici 3.0 Club Ciclista) han completat el podi final de l’Open Lleida BTT i han estat, també, els dos millors sub 23 del calendari provincial. La prova de Tremp també ha servit per coronar com a campions de l’Open Lleida a Raul Miramon (Serra d’Almenara Club Ciclista) en júniors, Jan Tugues (Mesbike & Fes Mozz) en cadets, Melcior Faja (Navarcles Penya Ciclista) en màsters 40, Jordi Espinalt (Mesbike & Fes Mozz) en màsters 50 i Lluís Pons (Alt Penedès Bici Club) en màsters 60.

Mentrestant, Noemí Moreno (73Factory BG Team) ha aconseguit a Tremp una nova victòria en categoria femenina i s’ha coronat com a campiona d’un Open Lleida BTT que ja tenia sentenciat abans d’aquesta darrera prova. La múltiple campiona de Catalunya ha guanyat les quatre proves en les quals ha participat del calendari lleidatà.

Finalment, la Kids Cup Lleida BTT ha comptat amb tres recorreguts diferents d’entre 1 i 3,7 quilòmetres en funció de la categoria. En edat infantil, la victòria a Tremp ha estat per a Axel Serrano (Catigat Pla d’Urgell Club) i Jasmina Alcántara (Serra d’Almenara Club Ciclista), que amb aquesta darrera victòria capgira la classificació general i guanya la Kids Cup Lleida BTT 2023.