Dissabte, 27 d'abril de 2024
accident

Mor un motorista en una caiguda a la carretera L-503 a la Torre de Capdella

Arran de l'accident, que ha obligat a tallar la via, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers i dues unitats i l’helicòpter del SEM

Pallars Digital La Torre de Capdella | 10 d'octubre de 2023 a les 14:43
Imatge del lloc de l'accident | TGE
Un motorista ha mort aquest dimarts al migdia a la carretera L-503, al municipi de la Torre de Capdella. Segons informa el Servei Català de Trànsit, per causes que encara s’estan investigant, el conductor i únic ocupant de la motocicleta ha caigut a la via al punt quilomètric 15, entre els nuclis d'Aiguabella i la Torre de Capdella, i ha perdut la vida a conseqüència de l'accident.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 12:41h. Arran de la incidència, que ha obligat a tallar la via, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues unitats i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta són 120 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a Catalunya, 41 dels quals motoristes. Segons apunta Segre, la víctima de l'accident d'aquest dimarts a la Torre de Capdella viatjava sol i era de nacionalitat francesa.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació