Dissabte, 27 d'abril de 2024
Talarn Music Experience

Antònia Font, primer avançament del Talarn Music Experience 2024

El festival, que tindrà lloc entre el 18 i el 21 de juliol, serà un dels espais que acollirà la nova "Gira per teatres” que el grup mallorquí ha anunciat aquest dijous

Pallars Digital Talarn | 28 de setembre de 2023 a les 10:36
Pau Debon, dels Antònia Font, durant el concert de retorn de 2021 al Palau Sant Jordi | ACN
El Talarn Music Experience ha donat a conèixer el primer avançament de la 8a edició del festival musical, que tindrà lloc del 18 al 21 de juliol de 2024. Es tracta del grup mallorquí Antònia Font, que actuarà a l'espai natural Lo Quiosc en un dels concerts que la banda ha anunciat aquest mateix dijous dins el seu nou tour, anomenat Gira per teatres.

Pel seu caire íntim i de petit format, que el converteix en un espai idoni, el festival pallarès serà un dels pocs que podrà acollir aquest nou espectacle d'Antònia Font. D'aquesta manera, el 21 de juliol de 2024 Lo Quiosc es transformarà en un teatre a l'aire lliure, vora el pantà de Sant Antoni i acompanyat de la millor posada en escena, per acollir aquest esdeveniment únic.
 
Les entrades per al concert d'Antònia Font al Talarn Music Experience 2024 es posaran a la venda el proper dia 3 d'octubre, a les 11h del matí, a través de la pàgina web del festival. L'aforament és de 900 places amb seient i les entrades, no numerades, estaran disponibles fins exhaurir existències per un preu de 35 euros, despeses de gestió a part.

Es tracta d'un concert especial, de més de dues hores de durada, que començarà a les 21:30h i comptarà amb l'actuació prèvia, a les 20h, d'una altra formació musical, el nom de la qual s'anunciarà en les properes setmanes. L'obertura de portes del festival està prevista a les 19h. El diari Pallars Digital serà, un any més, el mitjà oficial del Talarn Music Experience.

Un retorn molt esperat

 
Després de publicar el seu disc més experimental, Vostè és aquí (2012), Antònia Font va decidir separar-se de manera indefinida. Nou anys després, el 2021, van alegrar els seu seguidors amb l’anunci d’una gira de retorn que s'ha allargat durant dos anys i que ha demostrat que les seves cançons han transcendit generacions i que el públic, durant la seva absència, n'ha mantingut viu el seu llegat.

Així i tot, el grup balear considera que el retrobament amb el seu públic "s'ha fet curt", i ara presenta pel 2024 una nova gira per teatres i auditoris on "les coses petites" marcaran el ritme dels nous concerts. 
 

Imatge promocional de la nova gira dels Antònia Font. Foto: Antònia Font


Quatre dies de festival: del 18 al 21 de juliol

 
Després de la bona experiència de l'edició d'enguany, on per primer cop el festival ha tingut quatre dies de durada, el Talarn Music Experience 2024 repetirà el format i s'allargarà també durant quatre jornades. Així, per a la 8a edició s'han programat un total d'11 actuacions repartides entre el 18 i el 21 de juliol que segur que no deixaran a ningú indiferent pel seu alt nivell.

Una de les novetats de l'edició de 2024 del Talarn Music Experience és l'abonament "a cegues", que es podrà adquirir abans que l'organització anunciï els grups que conformaran el cartell definitiu i a un preu més reduït. Es tracta d'un abonament que vol premiar la confiança dels seguidors més fidels del festival i que donarà accés als quatre dies per un preu exclusiu de 99 euros. L'abonament "a cegues" es podrà adquirir també a partir del proper 3 d'octubre a les 11h.
 
A banda, a partir del moment que s'hagi anunciat el cartell complet del Talarn Music Experience 2024, també es posarà a disposició del públic un abonament complet, que com en el cas de l'abonament "a cegues", donarà accés a les quatre jornades, però en aquest cas per un preu de 114 euros. L'organització del Talarn Music Experience anunciarà el cartell definitiu a principis del proper mes de novembre.

El TME: la moneda del festival, ara també online

 
El Talarn Music Experience 2024 tornarà a comptar amb una moneda pròpia: els TME. Es tracta d’un format de pagament vàlid dins el recinte del festival que es va posar en marxa en la darrera edició i que té com a objectiu reduir el temps d'espera dels espectadors i agilitzar les cues als punts de restauració. 

Els TME són bescanviables per euros i es podran adquirir físicament al mateix espai, però també al mateix moment que es compren les entrades o en qualsevol altra ocasió a través de la pàgina web del festival.
 

90 concerts en set anys

 
Al llarg de les primeres set edicions, el Talarn Music Experience ha programat prop d’un centenar de concerts, on hi han passat més de 12.700 persones. Aquestes xifres consoliden el festival com una de les propostes culturals més atractives de l’Alt Pirineu i Aran, resultat del compromís dels seus organitzadors per l’aposta per la música en directe i de qualitat al Pallars, reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català. 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació